Aansprakelijkheid voor bedrijven

Een moment geduld alstublieft...

Wie zijn wij? Over Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com

Onze missie

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com is een merk van Klap en richt zich op het via internet aanbieden van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor dit risico de beste verzekering af te sluiten. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com onderscheidt zich door voor u een uitstekende keuze te maken. Daarom bent u altijd verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor u uitgezocht. En bovendien adviseren wij u graag desgewenst persoonlijk en niet alleen via internet.

Klap b.v. is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico's. Als één van de weinige makelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd's de meest internationale verzekeringsmarkt ter wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om u de beste prijs en kwaliteit te bieden. Klap b.v. is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken).

Zelf uw verzekering afsluiten

Op onze website kunt u zelf de premies van verzekeringen berekenen en vergelijken, verzekeringsvoorwaarden vergelijken en de verzekering van uw keuze online afsluiten. Wij zorgen dat de verzekering wordt ondergebracht bij de verzekeraar en verstrekken u informatie, maar wij adviseren u via deze website niet! Dit betekent dat uzelf verantwoordelijk bent voor enige schade die het gevolg is van een onjuiste keuze die u heeft gemaakt of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van uw gegevens. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, wilt u toch advies of heeft u nog andere vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd met:

  • Het lidmaatschap van Adfiz en NVGA
  • De benoeming tot Register Makelaar in Assurantien (RMIA)
  • Lid van Registerpensioenadviseurs (RPA)
  • Lid van Adfiz - branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs
  • De aansluiting bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening
  • Member van het internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control
  • Klap b.v. staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12018968
Live chat